Visst blev det det ! Motion ! Som sagts ?

        Ännu lite mer snö har det kommit ! Foto taget i förmiddags ! O lite snöpulsning blev det men skönt o mjukt underlag att gå på ! Visst är det nått visst med vinter MED snö ! Och årstider överhuvudtaget ! Där variationen är  som här  i Nordeuropa ! Skulle jag flytta nån stans så inte var det för vädrets skull. Sommaren som gick var ju härlig med fantastisk grönska ! Det finns ju länder inte så långt söder över som i princip har regn o temperaturer kring 5- 10 grader på vintern ! Är det något att föredra !
 Och här har vi utsikt från strandpromenaden ! O det hann bli så mycket is på vattnet att snön blir liggande över !  Detta gör dock at det tar längre tid för isen att frysa till neråt, att bli tjockare. Nu vågar man inte gå ut på den !
       Ja, våra damer i alpint är ju jätteduktiga ! I kvällens slalom från Österike blev Frida H tvåa och Maria PH trea. Jaa,det verkar som dom har mer chanser till att ta medalj i OS än längdskidåknings-damerna ! För dom är inte dåliga i de andra grenarna heller som t.ex storslalom o fartgrenarna ! Och herrarna är ju bra i slalom ! Är det i alpint som nån medalj kommer ! I ishockey kan det ju bli en ! Men i längdskidåkningen ! Där sätter jag ut ett frågetecken o i skidskytte ett stort !  Kanske det blir i nån av de nyare sporterna  som skicross ? O nu är det  snart bara 3 veckor till OS börjar  !
             
              
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0