Ännu en spännande nattinné !

Vilka spännande matcher igen ! Och Belgien visade sitt rätta ansikte ! Spelade fin fotboll ! Och USA kontrade o målvakten var fantastiskt duktig ! Belgien hade massor av målchanser ! O vann med 2-1 efter förlängning ! Även Argentina vann en spännande match ! Innan det blev straffar ! 
            På fredag kommer den första kvartsfinalen ! Och den går mellan " ärkefienderna Tyskland o Frankrike ! Spännande, spännande ! Utan facit !
   Märker ju att en del retar upp sig på att fotbollen tar så mycket utrymme just nu på TV ! Alla har vi våra intressen o kryddor här i livet ! Det gäller att förstå detta " o tänka på att jag har lika kul med mitt intresse som han har med sitt " Och det är väl inte så svårt o byta kanal, finns massor o välja på ! Ett förslag är att titta på program från Almedalen den här veckan ! Det är ju ochså en sorts tävling där man skall visa att man är bäst via retorik i att ge " fagra löften " ! Det finns väl såpoperor o titta på ! Och utbudet är ju annorlunda än förr när man fick sitta med sin far på 40-0ch 50-talet o lyssna på t.ex Sven Jerrings referat från skidtävlingar, friidrott, fotboll med mera ! Det  tyckte man ochså var spännande ! Och. Och det är ingen " kulturelit " som skall bestämma vad en annan skall titta på ! Jag bryr mig inte om vad ni tittar på eller retar upp mig på det !
            Och det är med en viss spänning som undertecknad snart skall gå ut o motionerar ! Har inte facit på det heller ! Ochså spännande ! Och har andra spännande saker i görningen ! Utan facit ! Det är ochså spännande !
            Och det skulle aldrig falla mig in att ta ut elände i förskott ! O förstöra spänningen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0