Att svalka av sig behöver väl en del på olika sätt ?

Det brukar kompisen Torsten gör emellanåt ! Och i dag gjorde undertecknad det ochså !
          På Borgmästarholmen dit man kommer via bro från strandpromenaden finns bl.a ett fint bad med sandstrand på södra sidan ! O där har jag svalkat mig en del ggr under årens lopp. Mycket fint ställe o bada på ! Och det är inte den enda platsen att bada på och ifrån !
 Detta foto tog undertecknad idag från badplatsen  ! Lite molnigt som synes ! Men vadå ! Svalare än igår ! Men vadå ! Jaa, fresten kommer bl.a. ihåg när Melissa och jag badade här för några år sen. Har jag något foto från det tillfället ?
 Och det här fotot tog Torsten av undertecknad ! Ljuvligt var det i vattnet ! På  senare år har det inte varit så mycket badande för min del ! Och det skyller jag inte på vädret ! Det har bara inte blivit så !
 
             Som sagt några ggr. har det blivit till att bada ! Och titta vad jag hitta ! Ett bevis på att jag inte " blivit dement o fabulerar " ! Om nån trodde att man är detta eller fabulerar ! Tyvärr vet jag inte hur jag får fram några små solar här ! En dels sägs med glimten i solen, menar i ögat ! Det här fotot togs ungefär för 4 år sen av Melissa o farfar ! Ju fler som kallar mig för farfar desto härligare !!!
             Jag tycker det var kyligt idag motför innan ! Har tyvärr inte råd att  åka till en varmare plats ! Resa blir det av med i höst ! Hur varmt det blir där vet jag inte  ! Har inget facit på det ! Inte på hur varmt det blir år 2100 heller !!!  Eller vilken temperaturhöjning det blir ! Blinkar med ena ögat !!!
             Vem som tog fotot ? Har för mig att Melissa träffa en tjej i sin ålder där ! Tror hennes mor tog det ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0