Det här med vackra bilder !

Det kan ju ochså innebära vackra bilder inombords ! Inre skönhet ! Härliga minnen ! Det är bra för sinnet " även om allt inte är  vackert i Världen " !
   Mot andra sidan Vättern, österut togs detta foto med den " vanliga " kameran ! bl.a. då mot Omberg ! Dit har det åkts många ggr förr i tiden med ångfartyget Trafik som gick mellan Hjo och Hästholmen ! Som ligger alldeles vid Omberg ! Och ibland promenerade vi till Alvastra berömda klosterruin i  närheten ! Min mormor var ochså med ibland och som katolik, som gått i arv till min mor o mig, var naturligtvis Alvastra klosterruin x-tra intressant ! Och vi hade ofta matsäck med oss , satt på berget o beundrade utsikten över Vättern !  Mot Hjo t.ex. ! Jag måste leta vidare i min kista eller hos mina systrar ! Har sett foton ang. dessa besök på Omberg !
 Det här är en ögonblicksbild, tagen från samma ställe ! Och om man tittar noga kan man se något som jag hade tur att fotografera ! Skulle tro att det inte tillhör vanligheterna för en amatörfotograf att få med detta på bild ! Vi skall inte ha nån gissningstävling ang. vad det är för djur ! Om ni tittar noga ser ni en smal brun liten kropp som sticker upp ur en skreva , ovan småstenarna !
 
 Ja  det är faktiskt en hermelins ryggsida som syns på mitt foto ! Och när jag berättade för min svåger o visade fotot så berättatde han att han sett denna hermelin hålla till där bl.a. ! Själv såg jag den  när den sprang upp bl.a stenarna ! foto från Wikipedia ! 
              
 
   
 

Kommentarer
Postat av: SPLINKY - FOTO | CHEER | VARDAG

söt :)

Svar: Yes ! Och snabbt djur !
Jan i Askersund

2014-07-27 @ 08:53:53
URL: http://splinky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0