Det var ett jädra Ditt o dattande !

Tycker om den kategorin !  Har ju så mycket roligheter i huvudet så det blir " ett jädra Ditt o dattande " ! Det tycker jag bara är kul ! Bara att prata i telefon med kompisen Rolf igår och hans fru Ann-Marie  tyckte jag var kul ! O senare med sonen Martin !
         Vädret ja, enligt "siarna" skall det ju bli fint i helgen, åtminstone i dag och i morgon ! Titta på två sajter för några minuter sen, dom var oeniga om nästa veckas väder ! Den ene spådde mycket regn den andre inte. En tredjes rapport såg jag i går kväll ! Enligt meterologen så skulle en syd-nord gående front dela Sverige, varmt o kallt skulle mötas ! Som gjort för åska ! Vi hoppas att den som spådde litet regn i Askersund med omnejd får rätt ! 
           Visst blir det motion idag i det som synes  fina vädret ! Genom skogsområdena i stan bl.a ! Det blir en lång runda idag ! Via norra kyrkogården, hamnen , strandpromenaden , hembygdsgården, stadsparken, skogsområdet ovan fotbollsplanen, och sedan gående söderut till hemmet, förbi mataffär, mack, spelhåla...mm ! Jaa, jag går genom bostadsområdet Lingon o blåbär först ! Vi får se vad jag upplever på motionen idag, den ene dagen är icke den andre sig lik !
      Vm-fotbollen ja ! Bara att tänka på kvällens matcher,  dom mellan Frankrike o Tyskland o Colombia o Brasilien är oliiiiidligt spännande ! Kvartsfinaler är det frågan om ! Pallar Brasilien för trycket ? 
            Och sen skall det tittas på morgondagens ordinarie V-75:a i Halmstad ! Hade några femmor i går ! Tyvärr ingen utdelning på dom ! Men här ger vi inte upp ! Förrän " stövlarna är avtagna " ! Att dom blir avtagna , nån gång , det är väl det enda säkra man vet , inför framtiden ! Det gäller att bli vän med detta ! Tror jag är en fördel !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0