Födelsedag o trav !

 Ja det gör jag ! Gratulerar min äldste son Peter idag ! Och naturligtvis kommer man ochså att ringa till honom ! Och i famnen har han sitt yngsta barn o mitt yngsta barnbarn Franke !
                Tittar just nu på v-75 systemet  ! Är inte lätt att få ihop ! Är det det nån gång egentligen ? Vinster har varit noll den sista tiden ! Lite lotto över det ! Har bestämt mig för att göra tre 50-kronors ! Spikharrys ! Sen tippar ju svågern i Hjo ett system ! Nästa månad är det min tur att göra det åt oss !
          Det här med vädret ger ju stora rubriker i massmedia ! Precis som vi aldrig haft värmebölja förrut i det här landet ! Det har vi visst det ! Rubrik i dag i media, " så dödar värmen " ! Jaa, har man en kronisk sjukdom av något slag, eller annan sjukdom av något slag , fel på hjärtat t.ex. så kan man naturligtvis stryka med ! Kanske av vätskebrist ochså ! Men behövs en värmebölja 2014 för att folk skall förstå det ? Buu för massmedia !
       Åska ? Ja som sagt enligt några sajter skall den ochså drabba Askersund kommande dagar, enl.en då med  procentuträkning ! Hittils i år har vi som sagt knappt haft nån åska över Askersund ! 
 
           
         
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0