Jaa, då får åskan hålla sig borta !

I går kväll mullra det ju, men åskan kom inte in över stan ! Vi har haft tur här i Askersund , inget rejält åskväder ännu ! Bara en knall för några veckor sen , likt ett  kanonskott !
  Boule skall det ju bli idag om inte vädrets makter ändrar sig, just nu är det fint ! Men jag har ärende på stan först ! Tittar ändå ner där sen !
           Och sen har vi dagens ? höjdpunkt ! Semifinalen mellan Tyskland o Brasilien i fotbolls-vm ! Får väl skriva för herrar så jag inte får feministerna på mig ! Vi karlar är ju ganska nedsablade nu för tiden , oavset.....! För min del håller jag på Tyskland, har satt ner foten i frågan ! Och vill även ha landet som slutsegrare !
              Detta blir en mycket intressant match , taktiskt sätt ! Nu är ju Najmar oturligt nog skadad, knä i ryggen ! Hur hårt vågar lagen gå fram ? Den mest justa matchen jag sett var den mellan Tyskland o Frankrike !
                    Och som vanligt är jag min egen krönikör ! Har inte tittat på några tidningars utsagor, nu på morgonen !  Och det här är glasklart för mig ! Blanda inte ihop politik med Sport o Världsmusik !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0