Norra kyrkogården går jag igenom många dar i veckan !

 Det har jag inga problem med ! Vi skall alla den vägen vandra, oavsett ålder ! Med olika omständigheter här i vår  Värld ! Det här är en Asklund ! Med bänkar o sitta o meditera på !  O det har inte jag svårt för ! Inte om man gör upp med sig själv o ens liv ! O tänker på hur bra man har det, o haft det !  Är ju här väldigt ofta sommar som vinter , motionsrundan  ! O tänker på allt från Rötter till Barnbarn.
 Jaa, här har vi minneslunden ! Ligger man här så är man ju lite mer anonym ! Och här är en bänk o sitta på, o filosofera ! Man behöver inte vara deprimerad för man sitter här ! Det gäller att förlika sig med det som varje människa får gå igenom, nån gång !
                Detta var i förmiddags ! Nu sitter jag o lyssnar på grekisk musik o funderar på hur kvällens match i Fotbolls-vm kommer att gå ! Den mellan Argentina o Holland ! Jaa, svårt ! Ah , håller Argentina som lite favorit !
                    Och som sagt var ! Det ena behöver inte utesluta det andra här i livet ! Om man har fötterna på Jorden o armarna mot Himlen ! 
            Och storstädat i köket har jag ochså gjort idag ! Som sagt, det ena behöver inte utesluta det andra !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0