Såg ju på hela matchen, men hörde inte på eftersnacket !

Det blev så jag tyckte synd om dom ! Men Brasilien får ju spela match om 3 pris i fotbolls-vm i Brasilien ! Men Tyskland vann med 7-1 ! Tror ju knappt det är sant när det skrives !  Vad säger man. Det är bara o gratulera Tyskland som är i final !
               Brassarna börja bra ! Såg beslutsamma ut ! Men sen kom första målet för tyskarna, från Müller p-g.a. dåligt försvarsspel ! O detta dåliga försvarsspel fortsatte ju ! Är bergsäker på att Nejmars o kaptenen Silvas frånvaro ställde till problem ! Men tyskarna är ju i högform ! Och har en sån bra bänk ochså !
                   Frågan är nu hur det går i kvällens match ? Kommer det att bli Tyskland mot Holland i final ? Europeisk final ! ? O Klose gjorde mål o blev främsta VM-målgörare genom tiderna ! Smart o ta in honom från början av matchen ! Sen blev han utbytt !
                     Och idag skall jag gå på stan ! Det blir ochså motion ! Och varmt o skönt kommer det att bli, men igår klagades det bl.a. på värmen, hörde jag ! För inte så länge sen klagades det bl.a på  kylan i juni ! De sista 14 dagarna i den månaden var ju under det normala i temperatur ! Jaa, vad är lagom väder, o hur skall det passa alla ?
          Så blir det värmebölja här ibland i landet ! Men utomlands söker ju folk värmen ibland, en värme som kan bli ännu högre än här ! 
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0