82 dar kvar om det räknades rätt !

 Till valet Det påstås att massmedia inte har något att säga till om när det gäller utgången ! Det där funderas det på ! Jag tror att det är så ! Vurmen för att få en ny regering är stor ! Det hittas ständigt fel på den nuvarande och enskilda fall tas bl.a. upp för att visa hur usel den är ! Man skulle kunna tro att ingenting fungerar i Sverige ! 
               Och då blir det ju ännu enklare att vara i opposition o komma med fagra löften ! Så jag tror att valet i Sverige redan är avgjort ! Men att det varit en lågkonjunktur i världen sen 2008 nämns knappt !
                      Det intressantaste för mig, som aldrig sett en liknande kanonad mot en sittande regering, skall bli att se om alla löften kommer att hållas och hur de 3 oppositionspartierna kan regera ihop ! Guld o gröna skogar går ju lätt att måla upp när man inget ansvar har ! Nu såg jag på nätet att Socialdemokraternas ledare tycker att blockpolitiken är fördummande ! Naturligtvis är det ett sätt att gardera sig ! Han kan ju inte undgå o se vilka skillnader som det är i vissa frågor mellan det egna partiet o t.ex. miljöpartiet !
                    Skatter. Trots dom förskräckliga skattesänkningarna som även faktiskt gällt pensionärerna , 50 kr  3 år o 100 kr 1 år, obs bromsen, så är skattetrycket i Sverige bland de högsta i världen även idag ! 
             Och det här med arbetslösheten ! När skall det " redas ut " hur den egentligen skall räknas bl.a  när det gäller de unga i Sverige !
               82 dar kvar ! Tiden går fort ! Och ett löfte från socialdemokraterna är ju att sänka pensionärernas skatt med 50 kr ! Och att vi skall ha EU:s lägsta arbetslöshet om 6 år ! Det här kommer jag bl.a. noga studera om jag har förmånen att leva 6 år till ! Vad är det dom säger joo, ju tyngre dom är desto hårdare faller dom ! Och det gäller naturligtvis " tunga" löften ochså , utan facit !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0