Är det säkert att det alltid är bra för civilbefolkningen , om det inte finns..

.. ett fungerande försvar ! Det finns bara ett land i Värllden som är utan försvar, Costa Rica ! Skulle aldrig kunna tänka mig att Sverige skulle vara utan ett försvar , " oavsett vem som är Världens största skurk " eller inte ! Fastän jag tänker  på den drabbade civilbefolkningen Världen över ! Hur den fått lida " då och nu ", mindre nu faktiskt om man ser till helheten ! Det finns ca 220 stater i Världen ! Som har försvar ! Det skall Sverige ochså ha !
     Jaa, på 90-talet las det ju ner en del flygflottiljer bl.a. F 6 i Karlsborg bl.a.I 3 Örebro ! Nu vill man öka på försvaret igen ! Varför drog man ner på det ? Det här med att vara efterklok !
                          Humanism ! det är inte säkert att det alltid är så humanistiskt att vara utan fungerande försvar ! Tänker på Afghanistan och vilka hemskheter kvinnorna och övrig civilbefolkning råkade utför när Talibanerna med sin grymma tolkning av Sharialagarna tog över, har skrivit om det där innan !  Mellan åren 1996 0 2001 ! Och vad dom fortfarande ställer till med !
                       Mer och mer trupper lämnar nu Afghanistan ! Är detta bra för civilbefolkningen ?
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0