Det är ju lätt att slå på dom som ligger ...

.i.skadeglädjens tecken ! Storhetstider komma o gå ! Det gäller även dynastier som fotboll ! Jaa, om man ser till 200  år framåt, en liten tid om man ser till mänsklighetens historia ! Hur kommer Världen att se ut då ? Det finns det nog inga datoriserade mallar som dagens " domedagspredikanter, vetenskapsmän eller statsvetare "  kan bestämma det med !
           Spanien står inför förnyelse, föryngring , generationsväxling när det gäller sitt fotbollslag , konstaterar jag ! Skadeglädjen är den sanna glädjen påstås det ! Det är upp till var och en ! Det låg i luften efter matchen mot Holland att Spanien har hamnat i den svacka som lag gör efter en tid ! Kommer lag i framtiden att kunna ta både Em o Vm sträck ! Eller Vm enbart,   2 ggr i följd ? Jag kommer med glädje att komma ihåg hur bra Spanien var som lag o hur fin fotboll dom spela !  Siar inte ens om morgondagen men tar nog  tid innan dom kan få ett sånt lag som funkade i alla delar så väl med Puyol som lagkapten !
  Eftersom jag har Spaniens fina spel på näthinnan , när dom var som bäst så hyllar jag dom och hoppas dom kan få fram en " gyllene generation "  till ! 
               I kväll kommer vi att få se en intressant match England vs Uruguay ! Vilka kommer att få bita i det sura äpplet där ?
               Och som sagt ! När vi ser på Sveriges landslag ! Hamren har inget bra material att arbeta med , intnationellt sett förutom Zlatan, som väl är 33 år ! Och vår klubblagsfotboll ? Vad håller den för klass ? Ingen bra ! Detta konstaterar jag ! Sverige är ett litet land ! Det gäller att vara realist ! Och det verkar som om lag från olika Världsdelar blir bättre, som Usa o Australien t.ex. !? O Algeriet var inte så dåliga t.ex. !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0