Det är väl ochså ett sätt att bibehålla sin positiva ådra !

Att ta Vackra bilder, eller hitta sådana på nätet ! O få visa dom ! I fredags gick jag  in i Väderkvarnsbackens naturreservat, strax norr om Askersund,  blev då överraskad av en kraftig skur och fick snabbt dra iväg hemmåt ! Som väl var innehöll regnet inte någon åska ! O nått kort han tas ! Men idag gick jag in i natureservatet igen i det fina vädret o tog några foton , bl.a annat över Gårdsjön ! Och kunde ta det lugnt hem ! Innan jag gick in i reservatet så satte jag mig på en bänk ! Då kom en dam cyklandes som varit ute o gått innan på dan o frågade mig om jag sett några nycklar ! Nää, blev svaret ! Damen kom o satte sig på bänken och kom då ihåg hon suttit på den när hon var ute o gick ! Vi pratade en del och hon kände under bänken...där låg dom ! Prata om att en sten föll från hjärtat !
Bakom backen o till höger om den börjar naturreservatet kan man säga ! Man kan gå in på en stig ! Och fortsätta  norrut ! I anslutning till reservatet kan man se den lilla Gårdsjön, en liten vacker sjö ! Går man sen ännu längre på stigen så kommer man till landsvägen mot bl.a. Vretstorp !
                          Jaa, inget tokigt foto av Gårdsjön ! Bättre än det i fredags !
 
 
   Och en bit hem hade jag ! Här har det tagits ett foto av riksväg 50 ! Som börjar i Motala ! Ca 4 mil härifrån, har jag för mig ! !
             Askersunds kommun har ju en del naturesevat ! Stadsparken är ett, i Gränsar till bl.a.  hembyggdsgården !  Fler finns som sagt ! Utses väl av nån instans i Örebro län ? Nån dag kommer jag att ta mig till Tjälvesta ängars naturreservat ! Gränsar till Snavlunda ! Där har jag inte varit på ett bra tag ! Det ligger nån mil bort, på vägen mot Vretstorp !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0