Ja då var vm-fotbollen igång !

Eftersom jag inte tillhör " kultureliten " så är man inte ute efter att " pekfingra mot eller recensera " landet Brasilien utan att njuta av sporten fotboll ! Som ochså är en rättighet ! läser dock in in mig på Brasilien ! Har sett att demonstrationerna går under namnet den Brasilianska våren ! Och det påstås att demonstrationerna inte har nån politisk inriktning !? Då kom  jag och tänka på den utropade Arabiska våren där t.ex. Egypten är tillbaks till ruta ett igen ! Och på det Syriska folket som lider mer än dom nånsin gjort ! Och när det gäller Syrien är man väldigt inläst !
               Men , det är faktiskt många miljoner, kanske nån miljard ? människor, som ser på fotbolls-Vm , från många olika länder ! En av dom är undertecknad ! Låt " kultureliten husera " de övriga 11 månaderna i syftet " att förbättra Brasilien " !
                      Jaa, gårdagens match ! På nått vis förstod jag att Brasilien skulle få det svårt i denna öppningsmatch ! Kroatien spela bra ! Och det kunde blivit oavgjort ! Nu är det ju domaren som dömer men vissa domslut kan ifrågasättas ! Nu vill man genast göra detta till att domaren favoriserade Brasilien ! Så enkelt är det nog inte ! Döm själva får ni se ! Det är en viss skillnad o sitta framför TV:n o se allt i repris !
          Jag tycker matchen var bra ! Och att Kroatien visade kvalite ! Och Brasilien kan nu släppa loss mer ! Neymar ? Bra men Oscar  var ännu bättre ! Och jag tror inte Brasilien står och faller med Neymar !
       Väljer som sagt ut vissa matcher ! I kväll blir det matchen Spanien- Holland ! Det här blir en väldigt intressant match att titta på ! " Fågel eller fisk " ?
                   Det här med politisk inriktning ! Det undrade jag över i går ! När jag lyssnade på bisittarna innan match !? Fri och oberoende teleivision ! Och sponsring är väl ochså reklam ! ?
              Visst, tjafsar om kultureliten ! Den är inte svår att identifiera i Sverige ! Det är den elit  som " slår en på fingrarna " Om man inte följer deras " Comme il faut lag " ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0