Ja det kan man kalla servcice !

För cirka 2 timmar sen nått, fick jag ett sms från mitt telebolag ! Som meddelade att det var risk för åska i området ! Och rådde mig att dra ut kontakter för modems o boxars skull ! Det hade jag redan gjort  !  Detta telebolag har jag haft sen 60-talet då det bildades familj ! Och har inget att klaga på ! Att det hänger upp sig nån gång det får man tåla i alla avseenden t.o. m. i Sverige . Ibland undrar jag vad det är fråga om i detta " perfektionismens o trygghetsnarkomanins land " !!
              Jaa, jag följer åskan mycket noga när den är på gång ! Vet vad den kan ställa till med ! Att dra ut kontakterna är en väldigt billig försäkring ! Även om åskan går, gått förbi ! Ett blixtnedslag flera kilometer ifrån kan  även ställa till besvär ! Och jag har allt på bredbandet, det fasta o mobilt ! Telefon, datan och en del tv ! Och surplattan kan det ses på med eller utan rauter ! Och det använder jag mig av när det är åska på gång ! Alltså rautern till surfplattan behövs inte i hemmet när bredbandet är påkopplat !
              För många år sen kom ett väldans åskväder från Bornholmshållet över Simrishamn ! Och en jobbarkompis hade inte dragit ut sladdarna ! Visste kanske inte att det var på gång ! Hon blev av med det mesta i hemmet ! När det gällde prylarna kopplade till nätet ! O skaffa nya , täcker väl inte nån försäkring , på långa vägar ???
                     Det tar för mig 10 sek o dra ur sladdarna ! Den försäkringen kommer jag att fortsätta att ha !!!
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0