Jaa, det är klart att han vill få bra eftermäle !

Har ingenting emot president Obama ! Men inte har han världens lättaste jobb precis ! Glömmer inte hur han upphöjdes som Världens räddare första gången han blev vald ! Redan då skrev jag att det är omänskligt  att glorifiera en person på detta vis !
                  Nu kan Obama inte enl. lagarna bli omvald en gång till ! Och det har väl inte gått som folk trodde varken i USA eller Europa. Tilläggas kan att Obamas parti snarare står liberaler närmare än socialdemokrater !
                  Vad har nu hänt under hans tid vid makten ! Nedgång i Världsekonomin,bankkriser problem med budgeten i USA ! Har det blivit bättre i Mellersta östern, i arabvärlden ? Irak,Syrien , Libyen m.fl. länder ! Hur har det gått med terrorismen i Världen ! Missiler har riktats mot ett land där folket väl aldrig haft så färskräckligt som de sista 3 åren ! Vilka är Revolutionärerna i Syrien egentligen ! Irak ? Det verkar inte som Obama vill inse att fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimer är ett större hot än Syriens president, eller Rysslands ! Och nu lovar han likt en " världens störste ledare " stöd till Östeuropa ! Man kan fundera på det där med att " närma sig andras gränser " !
            Jaa, Obama har kommit med ett klimatutspel ! I USA finns det 313 miljoner innevånaare ! Det går alltså en svensk på 30 USA-bor ! I Usa finns det ca 100 kärnkraftverk, 600 kolkraftverk o en del vindkraft ! Källa Wikipedia ! 2040 skall si och så mycket koldioxid vara reducerat ! Kolkraften är ju äverlägset störst i Världen ! Hur " trollar man bort den " i en Värld som växer o ständigt är i behov av mer elenergie ? Kärnkraften  nämndes inte i tidningarna ang. Obamas utspel ! Kanske  jag missat det ! Jag har lika svårt att se USA fyllas av enbart sol-o vindenergie som jag har att se att detta går i jättelandet Kina ! Där det går 1 svensk på 130 kineser ! Och detta kan ingen regering i Sverige nonchalera med " utopiska löften " i en VÄRLD som består av 7 miljarder människor som nog ingen klarar att få in i " samma fålla " ! Och en del  länder går framåt i denna Värld bl.a. en del Afrikanska länder som då måste hitta mer el-energi till sina innevånare ! Realistisk humanism står jag för ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0