Ny kategori på gång !

Efrersom jag är NÖJD med mitt liv " Det här med att vara rik på saker o ting har det bara med pengar o göra ! Jag är rik på mycket annat men naturligtvis hoppas jag på en tipsvinst så jag kan se mig om i Världen !  O " krama om folket där " . O förstå hur  bra vi har det här i landet oavsett !
           Positiva klubben heter en ny kategori ! Det är inte det lättaste o se någon framhäva det som är positivt i Vårt Fädernesland just nu ! När jag ser en del insändare så " undrar jag ibland om jag skall emmigrera till Nordkorea " , där har dom ju det mera " rättvist " ! De flesta är fattiga !
               Jag har ju förstått att om man ser stora skillnader på t.ex ungdomsarbetslösheten i Sverige o en del länder i Europa så beror det på hur man räknar ! Nämligen hur många som varken studerar eller arbetar ! På den vanliga statistikräkningen kommer man fram till 23 % aarbetslöshet när det gäller 15-24-åringar ! Om man räknar på det nya sättet så blir siifran 6,6 % ! Och tydligen räknar en del länder i Europa på detta sätt ! 
              Så därför tycker jag det är väldigt POSITIVT o se dagens framräknade siffra ! Och 2007 var den enligt detta nya för Sverige sätt att räkna på ungdomsarbetslösheten 6,9 % ! Källa TT !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0