Ordet var härligt !

O det  är väl härligt o titta på det här  fotot ochså ! O tiita på bra tennis är ochså härligt ! Franska öppna ! Grandslam på grus ! Jaa, Federer åkte tyvärr ut mot en bra spelande Gulbis från Lettland ! Maria Sharapova är en riktig fighter ! Som krossade Stosur med 6-0 i 3 set ! Veckan i Paris går vidare mot kvarts, semi - och finalerna ! Och Maria är nu favorit till titeln ! Men se upp för Simona Halep från Rumänien ! Och Jokovic o Nadal är favoriter i herrklassen !
 
Det här är ju en stilig kvinna , Maria, som ständigt ger järnet ! Och tjänar väl mest pengar av världens idrottstjejer ! På sin tennis o reklam ! Men hon fightas ständigt trots en del skador genom åren ! O är inte mer än 27 år ! Men varit bland de bästa i 10 år, nått ! Och Maria är Rysk/ Amerikansk medborgare !
O här har vi Simona Halep från Rumänien ! 23 år gammal som i år visat stor klass ! Vilket spel Simona har i sig ! Och hon ligger 4 på världsrankingen ! Och i och med att de 3 högst rankade damerna har åkt ut så är det ännu jämnare i damklassen ! Unga spelare har " tittat fram " ! O visat klass ! och jag koncentrerar mig mest på damerna ! För dom är jämnare o snyggare !!! Min läggning är ju sådan " att jag tänder mer på dom " , det går inte o snacka bort ! Och fina idrottskvinnor ! Tyvärr är en av mina favoriter Viktoria Azarenka skadad !
 O här har vi en annan stjärna ! Mitt barnbarn Måns som idag fyller 20 år minsann ! På detta bra foto är han 15 ! O det är ju härligt att ha runt " cirka"10 barnbarn ! Jaa, det är mycket härligt att insupa här i livet ! Det kämpar jag för att få uppleva " livet ut " ! En fantastisk morot !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0