Såg inte den matchen !

Nää, den mellan England o Italien ! Såg att Italien vann med 2-1 ! Och i samma grupp slog Costa Rica Uruguay, sensationellt ! Med 3-1 ! Jaa, men borde inte England ochså gå vidare ? Men Italien ligger ju bra till ! 
       När det gäller att rescensera landet Brasilien så tycker jag sportjournalisterna kan överlåta detta till andra ! Som sagt ! Det är lätt för oss svenskar verkar det, att i allasammanhang " pekfingra " mot andra länder och visa vilka  "goda människor " vi är ! Vi bor inte där och vet inte hur vi själva haft det om, varit, om vi växt upp i landet !!! Jag tar det igen ! Brasilien är Världens femte största land till innevånarantal ! 190 miljoner ca! Och landets yta är ochså femte störst i Världen ! Det går alltså 1 svensk på 19 brasilianare ungefär ! Hur håller man ihop ett sådant jätteland ? På alla de vis ? O blir så duktiga som vi svenskar är ? Har ni hört talas om piedestal ?
           När det gäller V-75 i Boden så blev det inte ens till en resa till Örebro , 4,5 mil ifrån där jag bor ! Inget i " resbörsen " !
               Jag tillhör ju dom som inte tycker att allt är " skit i Sverige " ! Valet närmar sig ju ! En del görs till  "gudar andra till djävlar " Så enkelt är det inte här i Världen !  Har ju " vågat sticka fram huvudet " o skapat en kategori POSITIVA KLUBBEN ! Nu skall jag se om jag kan hitta nått positivt om mitt fädernäsland !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0