Schweiz o Frankrike vidare !

Till åttondels-final ! Fotbolls-vm står ju mycket om i media ! Men tycker om att skriva om det själv ! Eftersom jag följer allt, nästan !
       Frankrike tog det lugnt o spela 0-0 mot Ecuador ! Samtidigt spela Schweiz mot Honduras, 3-0 !
           Idag kommer först 2 intressanta matcher kl 18 ! Tyskland mot överraskningen USA, ledda av förre tyske stjärnspelaren Jürgen Klinsman ! Och den mellan Portugal o Ghana ! Kommer o koncentrera mig på matchen mellan Tyskland o Usa ! Men lite  "zappa" blir det ! Dom matcherna som går 22 då ! Belgien följer jag mot Sydkorea ! Samtidigt går matchen mellan Ryssland o Algeriet !
    Tyskland o Usa har ju 4 poäng, Ghana o Portugal 1 ! Tyskland har bäst målskillnad ! Frågan är hur det går om Usa eller Ghana vinner t.ex ? Blir spännande !
           Nu är ju inte alla sportintresserade ! För en som är entusiastisk och tycker om spänning är det en av fina kryddor i tillvaron ! Tänk att få se ett fotbolls-Vm på första parkett framför Tv:n ! Och uppleva atmosfären trots att man inte fick biljetter till Vm i Tyskland 2006, lottades ut på nätet ! Men då var jag som sagt 1 vecka i Berlin !
               Det är väl inte kul när inte Sverige är med ? Joodå !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0