Sen barnsben har sport varit en av mina kryddor i livet !

 Hoppas ni varit nöjda med helgen ! En av mina kryddor var det ! Har många kryddor i livet på livslinjen från " rötter till barnbarn " ! Sport är en av dom som sagt ! Kan räkna upp många andra ! Går säkert att komma underfund med om man t.ex. läser denna blogg !
       Det blev nån hundring i förtjänst på lördagens v-75 spel !  Tycker om att ha olika morötter framför mig här i livet ! Denna hundring läggs i en börs som kallas respengar ! 
        Tennis ja ! Kolliderade med V-75 på tv. Men jag såg en del ändå ! Om vi börjar med damerna så gratulerar jag Maria Sjarapova till ännu en titel på gruset i Paris. Vilken kämpe denna kvinna är ! Och så roligt att se hennes motsåndare , den unga Rumänskan Simona Halep, bjuda sådant motstånd ! Det är många coming tjejer i dam-tennisen ! Och Nadal vann som vanligt i herrklassen !
          V-75 ! Fina lopp både lördag o söndag ! Kul att att Adrian Kolgini fick vinna storloppet i Östersund, Jämtlands stora pris, med Mosaique Face. Vad månde bliva av detta ekipage ? I Oslo vann ju en fransman ! Men vinnaren hade nog varit Veijo Heiskanens Solvato om Veijo inte " kört bort " chansen. 
         En del fruar o andra svär nog nu över att fotbolls-vm i Brasilien börjar på torsdag ! O visas i svt o tv 4 den närmaste månaden. Det problemet har inte jag ! Parakiten Kalla skiter i vilket ! 
      Min motion kommer inte att lida av detta ! Matcherna går på kvällen och jag har valt ut dom som jag skall titta på. Några börjar 24 , dom ser jag t.ex. inte ! Men vilka högtidsstunder !
     Vädret skall bli skapligt ser jag . De närmaste dagarna enl.  "siarna " med sina datoriserade mallar ! Så nu blir det ordning på torpet den här veckan ! Till att börja med ! Det är bara Tor och slagregn som kan hålla mig inomhus, en hel dag ! Men spinningmetoden finns ju, via motionscykel !
 
        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0