Då var den helgen förbi !

Vi börjar väl i sportens Värld ! En intressant helg framför TV ! Med mina dagobertssmörgåsar på lördan ! 
           Det blev inget på V- 75 så resan bl.a. via Sidenvägen eller en båtfärd på floden Volga står fortfarande i vänten ! Richardsson vann 5-milen i Holmenkollen, Aregawi vann 1500 m på VM i friidrott i Polen ! Vilket väl fick media att släppa fokus på hennes skiljsmässa ? Arsenal slog Everton och gick till semi i ligacupen ! 2 svenskor på pallen i slalom i Åre ! O Karlskoga åkte på stryk mot Mora i playoff till kvalserien ! Som inleds den 15 ! Och dessa matcher kan jag se på TV ! Men idag är det jag själv som skall ut o sporta ! Det är ju ny vecka !
        Deckare jaa, En bra deckare som jag sett är Konstapel Dawson som går i avsnitt ! Det är märkligt ! Vi uppger oss vara emot våld o omänsklighet ! Men mord, grymheter, krigsfilmer dataspel med grymheter, det går bra att titta på ! Är det det onda som  "kommer fram ur vårt inre" ! Är den  "ene bättre än den andre " ! Det är kanske omständigheterna som skiljer bara ? 
 Men detta foto har jag begåvats med i helgen ! Det är lille Franke,  3 månader gammal ! Mitt tionde barnbarn ! I min barnaskara som är ännu större i mitt hjärta ! Tillhörighet ! Och Franke har många syskon och 4 kusiner o fler kompisar i  min  klan !
             Och gissa att jag längtar att få krama om Franke ! O så fort som tiden går ,dröjer det inte länge ! Jaa, Franke, ett namn med Nederländska anor bl.a.!
        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0