Det blev lyckat !

Vadå ? Musik -eftermiddagen med Evert Taube ! Bra med pensionärer, kören uppträdde själv, några sjöng i duo men det mesta blev allsång. O med mitt o andras sjungande gick det, alla tiders ! Det här konceptet kommer vi nog att återkomma med. Jaa, dessutom lästes fakta upp om sångerna o Evert Taubes liv innan en del sjöngs.
               Jag får bra respons av vår körledare Bertil ! Jaa, man har väl vetat att man inte var omusikalisk precis  och jag har bra gehör och  lyssnar fort in dom andra. Blir det falska toner " ryser jag i kroppen " . Man skall inte räkna bort saker o ting här i livet  det går att hitta nya ådror ! I sina gener t.ex. ! Även när det gäller att sjunga ! Klarinett har det ju spelats i ungdomen !
    Fotona jag tog blev suddiga  ! Det här blev godkänt ! Det var några med rutin av oss som sjöng solo, och i duo.!  Men allsången var det som prioriterades ! Och personerna på fotot heter Olle o Karin ! Jaa, Karin vilken ung pensionär ! Jaa, hon har varit till god hjälp när vi övat och under denna Taube-eftermiddag.Sjöng själv ochså några av Taubes visor ! Jag kan ju ge ett " ledord ", Systrarna K, så vet kanske nån vem Karin är ! En härlig kvinna, duktig o väldigt trevlig ! Och visst har hon rutin i uppträdandets konst. 
                       Örebro hockey vann ju igår igen i kvalserien ! Över AIK ! Och är nu det enda obesegrade laget ! Men det är många matcher kvar ! Och vilken rysare man kommer att uppleva ända till den 7 april ! O innan dess kommer ju fotbollsallsvenskan i gång ! Oavsett hur Världen ser ut så har jag mycket att se fram emot. Det  " hjälper inte Världen om jag inte skulle känna det så "  ! 
                   Nu blir det motion och i morgon Röda Korset !
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0