Det här med att vända på myntet !

Det försöker undertecknad göra, alltid ! Jag tycker jag är en lika god humanist för det ? En del politiker trodde dom var smarta när dom döpte sitt parti till Nationalsocialisterna ! Vad utmynnade det i ? Och vad har Kommunismen utmynnat i ? Funderar ochså lite på att Ryssland leds ju inte av en Kommunistisk Duma längre ! Och frågar man 153 miljoner Ryssar om dom vill ha tillbaks Kommunismen så tror inte jag det ! Att 6000 protesterar mot Putin tror jag inte ger belägg för det ! Och i val har ju de forna kommunisterna inte haft nån framgång !
            Jaa, Nationalism kan ju användas när man t.ex. krigar mot sina nordiska grannar om landsdelar t.ex. Och man kan ju tänka på att Oslos största gata heter Karl Johan Gate ! Jaa, Norge blev ju på nått vis tilldelat Sverige under nån fredsöverkommelse i Europa, 1830 nånting ! Befolkningen i Skåne o andra delar i Sverige har ju inte heller haft det lätt, när Nationalismen frodats , oavsett om " kulorna kommer från, söder  öster eller väster " !
      Jaa, Nationalism ! Är det nån i t.ex. " det neutrala Sverige " som kan garantera att Rysk minoritetsBEFOLKNING har blivit juste behandlad i ett land ? Apropå Nationalism !!! Vare sig den är " social " eller inte !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0