Måndag, spännande vecka igen !

Så länge en inte har koll på allt o inte oroar sig för det så tycker jag det är spännande för varje vecka som går ! Att nu ha några hållpunkter inbokade för tiden som kommer är ju en förmodad krydda i tillvaron ! Att se fram emot nånting är som sagt ochså spännande, oavsett ! Nä,  ingenting att klaga på för min del ! Konstaterar, tycker o filosoferar !
              Jaa, idag har jag  "tittat mig  runt i världen " när det gäller temperaturer ! I Askersund har vi på moronen ca 0 C, London har 11 , Moskva - 2 , Nairobi 17, Peking 21, Sydney 21, Rio 25 och New York -2 C !
  Kalla platser  . Grise Fiord - 30 C, Thule norra Grönland- 17, Nukk södra Grönland -5, Vekhoyansk - 29. Mc Murdo  stn - 19 och Vostok Stn - 52 C ! 
          Blir ju alltid lite misstänksam när media inte" tjatar om " t.ex värmeökningen på jorden, ozonskiktet mm. som dom " svartmålar sina rubriker med " i vanliga fall ! Smältande isar ? Ibland är det ju så att media tar " enstaka exempel " och basserar framtiden på dessa utan att nämna hur det varit t.ex. !
            I går var det ju ett fantastiskt väder ! Och på eftermiddagen fick man vårkänning ! Vad berodde det ? Jo, att solen lyste ihärdigt ! Men idag är det molnigt o barometern har sjunkit ! Mera kläder på när det gås ut o motioneras !
          Jag kan ochså utropa vår när solen lyser ihärdigt så här års !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0