Nostalgi eller inte...

För min del som vandrar på livslinjen -Från rötter till barnbarn- så har jag inga problem med nostalgi ! Och jag kan njuta av musik i både dur o moll ! Jag tar ochså hjäp av mina rötter ! Utan dom vore jag ingenting ! 
               Jaa, det här fotot ger ju ochså vibbar, från fordom ! Så skönt vi hade det i sommarstugan utanför Hjo på somrarna ! O den finns kvar ännu ! Min far och mor bodde där efter pensioneringen och efter deras död så övertog en av mina systrar o min svåger den ! Att detta kort är från 1940-talet det ser jag ! 1946 ungefär ! Och det är naturligtvis  min kära mor mina  systrar o undertecknad ! Och damen till vänster ! Jag är säker på att det är min mormors syster Elisabeth kallad Bettan ! Hon flyttade till Schweiz , fick barn där och fick namnet Brunner ! Min mor hade mycket kontakt med sin kusin Frans ! Som sagt innan, min mormor och Bettan hette Geuken som barn ! O hade 9-10 syskon ! Kan ju vara någon som tycker det är intressant att se dessa kort ! Släkting kanske ? På mormors sida ! Man har ju en hel del gener i övriga Europa, har ochså hittat namnet Geuken i Polen, i nått sammanhang ! Men om den grenen är vid liv..., ?  Och i Sverige då ,Tyskland, Nederländerna , Schweiz...
                 Ibland är jag irriterad över att jag inte kan forska mer i dom utländska generna ! Och jag har inga resurser o göra det, bl.a. ekonomiskt ! För det kostar, både o få hjälp med det o forska i utlandet ! Har inga förmåner att åka omkring med nått Tv-bolag o göra det ! Det får bara kändisar ! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0