Alla dessa statsvetare som kommer med sina slutsatser !

Innan valet ! Och det finns gott om dom ! En del är ochså så ärliga att de talar om var de står politiskt ! Och de flesta är till vänster ! Jag är intresserad av tendenser o ideologi i samhället ! Och är inte intresserad av att angripa enskilda  och göra dom " till helgon eller djävlar " Och vill genomskåda saker o ting p.g.a. kunskap ! Både det som varit eller " gamla floskler o löften " om att allt skall bli bättre ! Men det är ju mycket av omvärlden som styr när " valfläsket steks " !  Jaa, idag har jag sett ett citat från TT där en statsvetare uttalar sig om att " Alliansen är rökt " !
              Jaa, massmedia ja ! Deras ständiga tjat om att KD är under 4 %  ! Sen tjatar dom ständigt om Sverigedemokraterna ! Detta gör att dom får fler röster, tyvärr !
                    Och allt humanistiskt tänkande " verkar vänstern ha tagit patent på " ! Kommunismen är jag ingen vän av heller ! Sen " får dom kamolientisera sig bäst dom vill o byta namn " ! En del kommer undan lätt ! Innan muren föll hade bl.a. dessa ledord även betydelse för Sverige ! Stasi, Östtyskland, Ulbricht, Honecker ... Jaa, det har nog skålats på det östyska partihögkvarteret av svenska potentater tills slutet på 1980-talet !
             Det påstås att massmedia inte inverkar på ett val ! I år kommer dom att göra det ! ? Vurmen för oppositionen är stor och journalistkåren är till stor procent anhängare av vänstern o miljöpartiet ! Jaa, det är bra att vara påläst om slutet av 1980-talet, 1990-talet och senare ! Och då var det inte en så stor lågkonjunktur som den nu som påverkar exportsiffror t.ex. 
                           Jaa, det har jag sagt innan ! Alliansen hade otur som redan 2008 fick lågkonjunkturerna över sig ! Både först den Amerikanska sen EU:s ! Vi får hoppas att det vänder uppåt i Världens ekonomi ! Det kommer ju att underlätta för regeringen vilken än det nu blir i september ! I sammanhanget är det intressant att studera de nordiska länderna ! Med regeringar av olika färg o slag ! Det kan bli så att Sverige blir det enda land med socialistregering !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0