Allting går väl inte en i händer !?

Inte ens mot döden har vi en försäkring i Sverige ! Det tänker jag på ibland när  "oroandet sänker sig över ett folk om tryggheten naggas i kanten om man ser till det stora hela "  I vårt land ! 
              Jag hoppades o önskade en  en bra helg o det blev det ! Oavsett vilket väder o inget på V-75 ! Och idag  börjades dagen igen med följande fras Oj, vad  mitt hjärta slår bra idag ochså . Oavsett om jag bor i Korpilombolo eller Catmandu  " ! Det här med att få in positiva saker i hjärnan är inte oväsentligt i dagens negativa medisbrus !
            Positivt ja ! Följande har jag läst på nätet, morgontidningen ! I Örebro län minskar arbetslösheten även bland unga , Portugal börjar återhämta sig från sin ekonomiska kris, antalet människor som omkommit i krigshandlingar i Världen har minskat de 2 sista decennierna !
               Det kan bli spinning inomhus idag likt igår p.g.a. vädret ! I april hade vi majväder o nu har vi aprilväder. Och det är inte första gången i vårt lands väderhistoria ! Alla dagar hittills i maj har varit blåa d.v.s. under medelväde i temperaturen ! En kyscha men den stämmer , solen lyser även ovan molnen ! Hade den inte gjort det... l? Fingrarna hade nog "  varit mycket stela " , det är nog ingen överdrift !  En bra inledning för denna dag ! Och " elände i förskott " tänker jag inte förstöra nuet med !
 Jaa, i helgen fick jag detta foto på nätet ! Min äldste son Peter o hans Anna har gift sig ! Saknas på bilden gör brorsan Franke, ungefär 5 månader gammal ! Inte blir man mindre positiv av att se detta ! Och till klanen i södern säger jag detta ! Vi ses snart , tiden går ju så fort ! O då har jag många o krama om ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0