Det är tur att man tror på sig själv !

O skiter i alla ständiga dubbla budskap som dyker upp i massmedia ang. det mesta och då refererade till bl.a vetenskapliga undersökningar som motsäger varndra ! " Famlar man ständigt i mörkret " o tar åt sig an än det ena än det andra när det gäller vad man t.ex. skall äta hur man skall leva o hur man skall tänka,enl.bl.a. gurus olika läror,då är det lätta att hamna i ett osäkert vaacum ang. livstil o det psykiska !  
              Även inom politiken, inrikes o utrikes, kan man få dubbla budskap ! Det gäller o vara påläst och genomskåda dubbla budskap ! Och stenkastningen i glashuset ! 
              Börjar på att tycka syn om svenska folket ! Snart resulterar detta massmediala samhälle i att  "sänka ett folk ner i avgrunden " , ofta via populism o lobbyism o säljande rubriker ! Det trummas på från olika håll !
               Jaa, oro och sömnlöshet ! Negativismen säljer mest ! Inte ens i Sverige kan vi ha en försäkring mot det  "oväntade väntade " ! 
         Undertecknad då ? Hade jag inte varit så envis o trott på mig själv o mitt sätt att tackla livet o mina filosofier hade jag ochså kunnat gå i fällan ! Och jag tror även på min doktor o provresultaten ! Utan o krångla till saker o ting. Vänsterhöften har jag problem med ibland men min ihärdiga motion gör att jag har den " under kontroll " ! Mitt tänkande på livslinjen " från rötter till barnbarn " och mitt " fötterna på jorden o armarna mot solen/himlen " hjälper mig i det dagliga livet ! Jag är min alldeles egna guru !
                Det som talas om nu har använts " förfinats " i snart 9 år ! och jag motionerar fortfarande lika mycket som innan ! Vi skall inte fixera oss på nån ålder men gestalten kan ju avslöja om han överdriver eller inte !
                    Det här handlar mycket om mig själv ! Kanske man vågar prata om sig själv om man har " fötterna på jorden o armarna mot himlen " och inte tar ut elände i förskott ! För hur saker o ting blir i morgon vet ingen men jag föredrar Carpe o Crea diem med framtidstro o realism !  
                Och nu är det ju en skön helg jag ser fram emot ! Och då vilar datan till stor del, som vanligt ! Men kanske nån Vacker bild kan förgylla tillvaron i den, liksom Världsmusik som kan höras även i köket t.ex. !
                    Hoppas att ni ochså ser fram mot en trevlig helg med framtidstro o fötterna på jorden !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0