Det här med Eurovision Song Contest !

Jag kallar mig för humanist och det gäller att humanistiskt förstå att alla männbiskor känslomässigt inte  hänger  med i dagens Värld ! Det gäller inte bara Ryssar " som får skulden för allt " ! Jag tänker på orden hen,han,hon, den t.ex. I min Värld så är det Gina Lollobrigida som gäller ! 
         Har ingentining emot Conchita Wurst som person !  Känner inte han, hon, hen eller den ! Men jag och många med mig i Världen som garanterat rent känslomässigt har svårt att ta in den här nya synen på människor som ändå är olika skapta rent fysiskt ! Betyder det att man ser ner på dom som anammat denna fråga, nej ! Men dom skall banne mig inte se ner på mig för att JAG vågar tala om vad JAG känner i frågan !
          Vad som slog mig i finalen och även i semifinalerna var de svenska programledarnas uttryckande mellan han och hon ! Och deras och andras ständiga " personkult " av drugstoreartisten Conchita som jag förstod skulle vinna det hela ! Nu lyssnades det på musiken o den bedömdes ! Och gillade andra sånger bättre ! Som Sannas t.ex.!
                 Och buandet mot de Ryska tjejernas bidrag när dom fick några höga poäng i finalen ochså ! Fruktansvärt ! Tyvärr verkar det vara " den s.k." kultureliten " som nuförtiden både politiskt och på annat sätt sätter agendan för " vad som är Comme in faut eller inte " i dagens Värld !
               Som sagt i humanistiskt tänkande bör man även kunna förstå vad många människor känslomässigt känner för  nya tiders tankesätt ! Den förmågan verkar " kultureliten " sakna i bl.a. Sverige !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0