En vänstervåg över Sverige !

 Rubrik i Aftonblaskan ! En ny väljar undersökning som inte stämmer med föregående instituts undersökning , eller förgåendes ! Visst tendensen är att regeringen ligger under i röster ! Den nya undersökningen som gjorts för Aftonblaskans/ United Minds pratar dock inte mycket om att Miljöpartiet gått ner till 8,5 % och att Sverigedemokraterna gått upp till 10,5 % !
                  Det finns inte en väljarundersökning som visar samma siffror av de otaliga instituten ! Och det står efteråt , ej statistiskt säkerställt och t.ex. att 15 % inte ännu bestämt sig för vilka dom skall rösta på !
               Att förlora ett val är ju naturligtvis inte så roligt ! 2006 uttryckte sig en företrädare från den förlorande sida sig så här " det kändes nästan som en statskupp " ! För min del gör det inte så mycket vilka som vinner valet ! Det är roligt att studera all desperat lobbyism o populism som som lyser genom massmedia i Sverige ! En desperation över att förlora ett 3 val i rad ! En del görs till " hjältar o andra till bovar " ! Och " ingen trilla mellan stolarna " när makten hades innan 2006 !
                   Jaa, det kommer att bli roligt att se hur oppositionen skall få ihop det, både när det gäller skatterna, försvaret o kärnkraften mm. ! Och kommer dom att kunna hålla sina löften? Jag tror inte heller världens ekonomi hinner räta upp sig innan september !  
               Ah, det är rätt roligt att studera " skvalpet i den svenska ankdammen " innan valet ! Och när den nya partiledaren valdes för S då uttryckte nån " potentat för partiet " att detta var bra för Sverige , Europa o Världen " ! Hur är det med självinsikten egentligen ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0