Ett mycket intressant program på tv !

Programmet hette JORDENS MÄKTIGA RESA ! En del har man ju vetat som är viktigt för klimatet i det stora ! Ett sånt här program är lärorikt att se  när  människan får skuld för allt som händer i framtiden o det " pekfingras " mot olika länder som ochså vill uppnå välstånd ! Västvärldens välstånd har ju kommit tack vare innovation o uppfinningar som ingen då visste skulle " förstöra jorden utan facit " . Jag menar " eländesuttagningen i förskott " där årtalet 2100 nu är nån slags riktpunkt ! Och jag hävdar fortfarande att mycket i den här miljödebatten har med miljarder att göra i kampen mellan de olika energislagen ! Miljöpaneler likt FN:S bildas ständigt och datoriserade mallar om framtiden framträder ständigt ! Med en svans av politiker i släptåg !
           Vi skall ta några nyckel ord som i det stora betyder mer för klimatet än  "människans påfund " ! Jordrotationen, ekvatorn, polerna,  havsdjupen , månen ebb o flod , havströmmar, gravitationen , solen solfläckar mm,mm ! Bildandet av orkaner, tornados, stormar är normala händelser även i vår tid !
                 Apropå det här med vetenskap ! Idag såg jag på nätet att det alls inte var nyttigt att dricka rödvin ! Då fick jag vatten på min kran ang. de ständigt dubbla budskapen ! Och dom här undersökningarna " är väl inte gratis att visa " ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0