Ibland undrar jag över " skvalpet i den svenska ankdammen "

O det gäller även ang. Eu-valet där ! I den svenska debatten  skulle man kunna tro att VÅRT val skulle kunna påverka Europa o resten av Världen ! Som Feministpartiet o miljöpartiet, Sverigedemokraterna t.ex. Tittar man då på hur det gick totalt för Miljöpartiet t.ex. så minskar framgången i EU-parlamentet på den sidan .
             Och vi skall konstatera att inte sen 1930-talet har partier så långt ut på HÖGER-och VÄNSTERkanten i Europa skördat sådana framgångar sen Eu-valet ! Håller fullständigt med Mats Larsson i Expressen om detta !
             Sen kommer det antagligen att bli andra siffror i det svenska valet där nog maktskifte sker ! Statsministern får sannolikt " semester " men jag skulle inte vilja vara i den socialdemokratiske ledarens kläder när han ska få ihop det " !
                                         När skall vi nån gång få en saklig debatt i Sverige ? Och jag är emot all slags nationalism där man framhåller, glorifierar, Sveriges stormaktstid och  och de grymheter som följde i dess spår ! Folk led lika mycket då som idag, minst ! Här skall inte " pekfingras " mot andra länder ang. grymheter ! Folk led lika mycket då som nu ! Och det här med att göra Sverige till  "humanismens föredöme" ! Det verkar vänstersidan ta på sig ! Särskillt deras s.k. kulturelit som " tvår sina händer " o gör sig bättre än andra !
                     Extremism är lika otäck vare sig den kommer längst från vänster eller höger !!!
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0