Jaa, då var det fredag igen !

Och för en vecka sen bar det av till Stockholm ! Tiden går fort ! Och jag forsätter mitt koncept med ihärdig motion ! Att carpe och crea diem varje dag med bl.a. motion, musik och annat intressant är för mig ett sätt att tackla framtiden ! O ev. förlänga den ! Min doktor påpekar ochså att det är ett bra koncept ! Och att plantera in positiva saker i hjärnan har man då inte svårt för ! Kan t.ex vara nått intressant på TV till kvällen eller en resa till anhöriga !
         Du vet väl aldrig vad som kan hända ? Jaa, men jag föredrar att ha det tankesättet o " gräver inte ner mig ", tar inte ut elände i förskott vare sig det " gäller morgondagen eller år 2100 " . 
                   Stockholmresan ja ! Den senaste av de 20 ! En av de absolut bästa ! Vädret var kanon, utbyte med intressanta människor ! Och apropå mitt tankesätt ! Lägg märke till DEN SENASTE AV 20 ! Och det innebär alltså att den första resan till Stockholm när det gäller detta evenemang skedde när jag nästan var 56 år ! Och  knallade omkring lika mycket i staden som första gången ! Trots lite styvare höftparti !
                                                            Ett leve för framtiden !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0