Skrivit om detta innan !

Innan det blev känt ! Konfikten i Ukraina handlar ju mest om verbal  stenkastning ! Tyvärr har ju några dödsoffer krävts ! Men för ett tag sen skrev jag om att Kina står vid sidan om och skådar på kontrahenterna Ryssland o Nato i lugn o ro ! O vad läser jag inte idag ! Från TT ! Peking. Ryssland och Kina har tecknat ett jättelikt 30-årigt avtal om gasleveranser. Det är en seger för Rysslands President Vladimir Putin. Avtalet innebär att Ryssland minskar sitt beroende av Europa ! 
               Nää, det här går ju inte ! Nu får vi  ta till sanktioner mot Kina ochså ! Så det blir ordning i Världen ! Ryssland har ju bara 153 miljoner innevånare o Kina 1,2 miljarder innevånare ! OBS ironi !
 
         Ondska i Världen ! Tyvärr har alltid minoriteter fanatiker , både av religiös och politisk karaktär begått
avskyvärdheter nu och då ! Dåå. är det nått att bry sig om ? Det är det visst det ! Våra förfäder led väl minst lika mycket av avskyvärdheter dåå ! Trots att dom var mycket färre till antalet !
                     Men jag kommer ÄVEN ochså alltid prata om den goda Världen ! Sen får en del kalla mig för oempatisk eller ohumanistisk bäst dom vill !
 Ibland kan det bli så makabert att om man ÄVEN framför det goda i Världen kan kallas för oempatisk o o icke humanistisk ! Men det tänker jag fortsätta att göra , att ständigt vända på myntet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0