Ständigt dessa statsvetare !

 Och ständigt verkar dom vänstervridna ! I Göteborg uttalade sig en socialdemokratisk statsvetare för TT/Tv 4-text
      Rubriken på inlägget löd " största majtåget i mannaminne " Detta gällde Vänsterpartiets tåg ! Som innehöll 4 000 deltagare Sen var det ju enastående att S hade utökat 1 maj-tåget med 150 st från 2000 förra året ! O medvind råder för de rödgröna konstaterades. Att nämna att 16 %, som uppgets i undersökning, inte vet vilka de skall rösta på i valet det slätas ju över ! I sammanhanget kan ju ochså nämnas att det finns närmare 500 000 innevånare i Göteborg !
 
         
                     Jag tycker att det är märkligt att Vänsterpartiet drar fler deltagare i  första majtåget i Göteborg än Sociialdemokraterna gör ! Om man ser till storleken mellan partierna ! Nått för Socialdemokraterna att tänka på !
                            Tyvärr är det kanske så att massmedias stora ställningstagande för oppositionen rent av kan avgöra valet i september ? Naturligtvis gör  inte nuvarande regering allt rätt ! Men vilken regering gör det ! Här gäller det att vara påläst när oppositionen ständigt hyllas ! " När det bl.a. gäller " stenkastandet i glashuset " ! 
               Att titta på ett sånt här foto är bra ! Sådana här foton hoppas jag få fortsätta att ta, oberoende av vilken regering det blir i september ! Men en regering skall bedömas rättvist o för o göra det bör man titta på tiden innan 2006 då ingen världskris i ekonomin av dagens dignetet fanns ! Och för detta behövs kunskap ! Och hur nuvarande opposition regerat om dom hade haft makten vet ingen ! 
                              
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0