Då tar vi en titt igen ! Det är måndag !

Jag är väldigt intresserad av vädret ! Inte som gnällobjekt ! Utan hur klimatet varit och är och prognosernas tillförlitlighet 10 dar framåt, för året ! Hur det blir om 50-100 år, det får andra bry sitt huvud med ! Det här med Nordamerikas snöfall på 3 dagar som gav siffror som för 1 år ! Var det uträknat via datoriserade matamatiska mallar ? Och jag ser med spänning fram mot om siandet och uträknandet om värre vinter än på 33 år som komma skall ? ! 
            Idag har vi, konstateras, i Askersund + 5 C o regn ! Och i Kiruna är - 6 C, Östersund + 1 C och i Malmö + 8 C ! Jag tänker int gagga om var temperaturen i Världen stiger eller sjunker när det gäller de kalla platserna ! Tar dom i turordning ! Punta Arenas + 5 C, Vostock C - 4, Vostok - 40 , Mc Murdo stn - 7 , Prudhe bay - 29 , Grise Fiord - 25, Thule -16 och Verkhoyansk -34 C !
            Inre tjänst blir det ! Inomhusmotion, lyssnande på musik o städning ! Ja städning är ju ochså en slags motion ! 
            Och interssant på Tv är det i kväll ! Först blir det Engelska antikrundan , Antique roadshow , Vem vet mest , Jeopardy, Historieätarna och Vetenskapens värld  ! Ett av dom 2 sistnämnda får ses på play senare !
            Nää. har inget o klaga på ! Rockandet i lördags har inte gett nån träningsverk ! Får nog tacka det idoga motionerandet för det ! Nää, vann inget på bingolotto ! Men vad trevlig Ingvar Oldsberg är och intressanta gäster var det o Fredag spelade ! Nya tag på söndag ! Då är det månadsfinal :) !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0