Det är långt till Vm i Falun !

Och därför är  en Världscuppremiär inget att hetsa upp sig över, vare sig det går dåligt eller bra för skidåkarna ! Det är klart det är roligt att inkassera segrar o  topplatser ! Och många Världscuptävlingarär kvar innan Vm i Falun februari i Men vad kul det är att se längdskidåkning, snöklädda granar o fina spår ! Och vyer av natur som man vill se en vinter !
          O vintern i Sverige i mina trakter skall väl infalla kring juletid har jag för mig ! Alls inte mig emot !Som sagt !
Jaa, tycker att Kallas 3-plats idag på 10 km klassiskt var härligt att skåda ! Hade ju hård kamp med Björgen om denna 2 plats ! Johaug, fantastisk ! Utklassade dom andra ! Kowazchuk 4 ! Jag håller på Kalla de svenske o Kowalzcuk i kampen mot de överlägsna norskorna !
 Och när det gällde herrarna får Halvarsson godkänt för sin 6 plats ! Och jag tycker det var roligt att finnarna på hemmaplan blev 1 o 3 med favoriten norrmannen Sundby emellan sig !
           Jaa, norrmännen, norskorna, behöver allt motstånd de kan få för sportens skull !
                   Och har för mig att norrmänen var överlägsna till dess OS börja förra året men då visade Sverige bra form ! Nått att tänka på  ! 
                  Jaa, tycker dessa helger o andra dar med skidåkning som nu kommer ända till April är toppen att vara med om ! På första parkett ! O nästa vecka är det Världscup i Lillehammer, lejonets kula  ! En s.k. minitour med början på fredag ! Bara att glädja sig över att bl.a. det förgyller mitt sinne !
       V-75 ! På Jägersro i går ! Har alldrig varit med om så låg utdelning någon gång, som jag vet ! 154 kr för 7 rätt ! Men på 2 av 3 satsade 50 kr spikharrys fick jag in 300 kr ! Som åkte i resebörsen för, vårens, sommarens inrikes begivenheter ! Roligt att bl.a. skaffa sig en sån morot ! Spännande ! Storvinst utlandsresa !
                Och i kväll skall det bli bingolotto efter mitt spännande koncept, våga vinn !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0