Det här med att kunna glädja sig o det lilla !

Jaa, en del tycker att sport är oväsentligt t.ex. Inte för mig ! Spänning, olika länder möts o lägger politisk ovänskap åt sidan , idrottare finner varandra ! Och nackdelar går ju att hitta på allt här i livet om man fokuserar sig på det ! Dessa människor kallar jag för glädjedödare !
        I går gladde jag mig t.ex. åt att Arsenal vann i Champions League ! Och att Örebro hockey vann i Shl ! Samtidigt gläder man sig åt att det blir motion utomhus idag ! Med handling på hemvägen ! Har 2 affärer som jag uppsöker varje vecka ! Olika dagar !
             Det här med att ha tråkigt ! Jag är " egoistisk " nog att inte tycka att mitt liv är särskillt tråkigt ! Med de intressen jag har i gåendet längs livslinjen Från Rötter till Barnbarn, med fötterna på Jorden o Armarna mot Himlen ! Och jag tycker att man har ett bra liv ! O därför är det inte svårt att programera in mina slogans i hjärnan, hjärtat o medvetandet ! Och efter mina omständigheter i tillvaron ! Och som sagt med en realistisk syn på en 76-årings liv ! Om jag är tjatig ! Jaa, är entusiastisk o levnadsglad ! Det bjuder jag på ! :)
         Vädret ? Det är ochså ett av mina intressen som sagt ! Men inte som gnällobjekt ! Förespråkar både sommar o vinter ! Har fattat att jag bor i norra Europa ! O tar inte ut elände i förskott ! Men skärskådar diagnoser  för framtiden ! Vare sig dom är på 10 dagar eller 100 år !
       Vädret idag då ? Jaa, solen visa sig ju för 2 dar sen men nu är det molnigt, dimmigt igen ! Och bara nån plussgrad ! Mycket kläder påtages under dagens förestående motionsrunda !
           Är ingen beundrare av nuvarande regering ! Och hur kommer egentligen de 2  partierna överens där ? Och ansvaret läggs ständigt på Alliansen ! Att dom skall hjälpa till ! Och det här med paxis ang. budgeten ! Det kan man tänka på när den framlades förra gången av den då borgerliga regeringen ! Och jag hänvisar fortfarande till att alla partier i riksdagen är demokratiskt invalda ! Och att man röstar på mer än migration, Eu och försvarsfrågan !
T.ex. på en framlagd budget !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0