Det här med att lyda av Ryss-och vargskräck !

Tror ju inte Putin är nån ny Stalin ! Som tänker errövra världen ! Och är mer intresserad av ryska folket än Putin ! Deras fina folkmusik bl.a. Med romska inslag t.ex. ! 160 miljoner Ryssar ! Och 60 % rysktalande på Krim ! Som överlämnades till Ukraina under Chrustjevs tid ! Sanktioner ! Drabbar inte det ryska folket mer än Putin ? Sen har vi ju det här med psykologisk krigföring ! Meddelas det o det ! Sen har ju Ryssland slutit ett luckrativt gasavtal med Kina ! Leverans ! O sen har jag alltid frågat mig , är Ukraina så rumsrent ? Jaa, sen tillhör länderna samma folkslag, östslaverna ! Jaa, musiken o danser t.ex. påminner om varandra ! 
          Läste att en björn bitit, rivit en jägare, var det väl ! Gud mig förbarme om det varit en varg i stället för en " nallebjörn " ! Vilka rubriker !
      Är nöjd med 1-1 i em-kvalet mot Montenegro borta  ! Och feldomslut är ju inte Hamréns fel ! SVerige ligger 2 i tabellen ! Och har t.ex Österike o Montenegro hemma i vår ! Så räkna inte ut dom ! Och i kväll efter bingolotto kommer en em-kvalmatch match i tv som blir rolig att se ! Tjeckien mot Lagerbäcks Island !
      Och idag är det om en 45 minuter herrarnas slalom från Levi ! Där verkar inte råda " nån växthuseffekt " ! Kul skall det bli att titta på ! Det är kul att titta på skidåkning vare sig den är längs med eller utför ! Jaa, skidåkning sitter ju i bl.a. den svenska folksjälen !
             Jaa, och det letas väl ständigt efter extremt väder, här o där, säljer bäst hos det oroade svenska folket ! Tur det finns fakta om jordens klimathistoria !
         Jaa, V-75 ! Favoriter ! Nästan i alla lopp, utom de 2 sista ! Detta gav mig 2 femmor á 38 kr ! Men väldigt fina lopp att titta på, sportsligt !
       Och i går lade jag mig vid 24-tiden ! Och vakna vid 7:30 tiden ! Nää, har inte mycket o klaga på, konstateras !
   Konstaterar att det has ett bra liv ! Vidimerat av detta foto ! Farfars 3 minsta godingar ! Abbe bak, sen Franke o Kalle ! Det ni ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0