Det tycker jag !

O det står jag för ! Att dom finns i nuet ! Eftersom jag bär på dom ! Mina gener o rötter ! Kanske jag har ett övervägande sinnelag från  en av mina föregångare ?  Huvudsaken är kanske att jag tivs med mig själv och livslinjen Från Rötter till Barnbarn ! För den livslinjen är intressant att gå på ! Har för det mesta nått roligt o spännade o tänka på !
    Vad har man på agendan idag då ? Jo ett besök med pensionärskompisar i Olshammar för att äta höstsuppé ! Och besöka i Birgittakyrkan , alldeles i närheten ! 
         Verner von Heidenstam har väl de flesta hört talas om !? En av våra stora författare ! Som myntat strofen ..Jag längtar stenarna ...o.s.v.! Han föddes här ! Och mitt emot på andra sidan Vättern ligger det berömda Övralid där han bodde mellan 1925 o 1940 ! O kanske det är där han skrev Jag längtar stenarna ... när han titta mot barndomshemmet i Olshammar ?
            Och själv har jag varit där med föräldrar o systrar när jag var barn ! Och med fru och mina egna barn ! Troligtvis i början på 70-talet ! Med det kommer dom nog inte ihåg ?
           Jaa, fotbollen, träningslandskampen mot Frankrike igår ! Förlust med 1-0 ! Bra försvars insats ! Och tycker att mittbacken Pontus Jansson skall spelas in i landslaget ! O fler lovande spelare är på gång ! Som t.ex. anfallaren Isaac Kiese-Thelin ! O John Guidetti ! O Albin Ekdahl har väl etablerat sig i landslaget !
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0