Hur mycket får man "skryta med sig själv" ! ?

 
 Pratar man bara om vad man står för här i livet och har en del fakta på att man lever som man lär , då är det inte svårt o borsta Jante av ryggen ! O inte i min ålder vare sig jag " bor i korpilombolo eller Katmando " ! Det här med att vara avundsjuk på " grannen vare sig han, hon är fattig eller rik " är väl en svensk folksjukdom " !
 Destruktivitet o inte kunna njuta av det lilla här i livet...?
       Min musiksmak står jag för ! Och att jag vurmar för minoriteter som Judar , Romer ,Syrianer m.fl. ! Och jag " hatar " inte det Ryska folket ! O deras folkmusik med Romska inslag tycker jag ochså om ! Liksom Gipsy musik o Kletzmer musik ! O Balkan musik som sagt ! Grekland t.ex. hör till Balkan !
           Nu pausas det lite ! Men oj vad det spinns på min cykel när jag lyssnar på ovan nämnda musik ! Oj, vad  rytmerna tas in ! O sen gås det med snabba steg emellanåt i lägenheten ! Och det njuts så ! 
          Det här med att skriva vad man känner o tycker ! Det verkar för mig inte vara nått negativt ! Finns ju facit på ! Och kl är 12:19  när jag skriver detta ! Och nu skall jag fortsätta att njuta i nuet ! Med bl.a då motionen en del till !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0