Ibland blir jag irriterad !

Jaa, jag har Israel i mitt hjärta o det har jag haft i många Herrens år ! Är mot rasism ! Vurmar för Judar, Romer o Syrianer m.fl. Betyder detta att jag " hatar alla muslimer " ! Katolik ! Jaa, jag är döpt till det o det har man inte mått illa av ! 
               Och fortfarande säger jag ! Dra inte alla över en kam även fast det finns fanatiker i " alla skrymslen " ! Och om nån kallar mig fanatiker för att jag gillar det lilla landet Israel o bl. Judar ! Så får det stå för dom ! O fanatism finns i alla religioner , mer eller mindre !
         Sen har vi det där att dra alla religiösa över en kam ! O det här med religionsfriheten ! Visst  religiöst  motivierade brott o hatbrott är inte bara ett problem för de direkt inblandade , det är i grunden ett demokratiproblem ! Och religionsfriheten är inte mycket värd om de som utövar sin tro inte kan känna sig trygga ! Håller fullständigt med om detta som Elisabeth Svantesson tar upp i Gästkrönikan i dagens NA !
                  Det här med att dra alla över en kam ! Det finns väl ateister som begår brott o hatbrott ! Är dom som inte gör det förföljda ?
              
                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0