Inte jazz direkt ! Blues, bluegrass och rock !

 Gänget var på nya stället Krokodil o mingla ! Öppnades i går ! Jaa, och det bästa av musiken tycker jag att sångaren Tom Levin stod för ! Han har anknytning både till Usa o Kanada ! Där han tydligen går hem till del ! Bor i Stockholm var det väl o gett ut några Cd-skivor ! Vi pratade lite med honom när han skulle gå sälja den senaste !
  Om ovanstånde gube deltog i dansandet ! Jaadå, märkte att rytmen fanns o orken när ett band spelade rock ! Fotot visar inte nån av damerna som jag  dansade med vid  annat tilfälle ! Och golvet var fyllt av både gamla o unga ! Ensamdansande o i bland med partner ! Och sägas kan ochså att man fick ha med sig tilltugg och nått att dricka ! Så bara en lättöl intogs, baren fanns inte ännu ! Det här med att få kontakt ! O få en dans ! Vänligt leende o visad rytm i kroppen !
           Det här var ju kul ! Får se om det blir nån Krokodil fler ggr ! ?
Jaa, V-75 , som det sågs på innan jag gick iväg ! Storvinst , 36 kr på 2 femmor ! Svågern fick dock in en frirunda på det tipset som systrarna ochså är med på ! Och ikväll blir det till att spela på bingolotto ! Och Oldsberg är tillbaks igen !
            Och nu blir det snart till att titta på sprinten i skidor från Bruksvallarna ! Kalla verkar vara i fantastisk form !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0