Intressant program att se !

Visst var det intressant ? Jag tyckte ! Att se programmet Från fisk till människa ! Hur lika uppbygnaden är mellan en fisk o människa ! Och vad det är som gör att benen i armen byggs upp, t.ex. ! Via en liten,  liten molekyl , ja, nått ! Dna, Rna , Nukleotider ! Har det bara uppkommit genom att "  knäppa med fingrarna " ?
          Men det allra första lilla ursprunget till början av de olika arternas utveckling ! Där finns det väl fortsatt bara teorier ! Och då tänker jag ibland på hur kan Världsaltet uppstå ur ingenting ! Från nån slags noll-punkt ! Och därför räknar jag inte bort sånt som vi inte kan förklara ! Och när man sen får reda på vad för  osynligheter som far omkring i " luften " som vi inte ser ! 
               Det är just det här hur kan nått uppstå från noll ! Man pratar om bakterier , o meteoriter o kalksten ! Men vad fanns innan ? Det är spännande o tänka på ! Men inget grubblande på det ! Carpe o Crea diem ! Jag kör fortsatt mitt race. Med Fötterna på Jorden o Armarna mot Himlen !
          Att veta allt det gör säkerligen inte ens vetenskapsmännen ! Ibland skulle man kunna tro att dom har mest koll på sånt som skall hända i framtiden ! Utan att ens veta " hur morgondagen blir " ! Typ !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0