Jaha, fredag igen !

Det är knappt man hinner med ! Så fort  tiden går ! Det är bara att konstatera ! Och den lilla snö som kom kommer att försvinna ! Vi är ju i början av november ! Ingen halka idag ! 
             Det här med integrationen ! Det finns ju invandrare i Sverige som ochså är oroliga över Isis och även över situationen i Sverige ! I Örebro har man fått stänga högstadiet i stadsdelen Vivalla p.g.a.8  bränder på 2 och en halv vecka  ! Och i Vivalla och Oxhagen påverkas vardagslivet av kriminella nätverk, droger mm ! Källa NA. 
           Jaa, Kriminella nätverk ! Har ju funnits länge i Sverige ! I Göteborg skrevs det ju ofta för några år sen om Albanligor som slogs med ligor från det forna Jugslavien om jag inte missminner mig ! Sen har vi ju MC-ligorna av olika slag som verkar härja även idag ! Nämner inga namn !
               Jag säger igen ! Pratar ganska ofta eller hälsar på människor från Syrien, Syrianer eller Syrier, även Irak ! Och frågar dom om dom är muslimer eller kristna ! O dom svarar rakt på det ! Jaa, för dom som inte vet så är Syrier araber , muslimer och Syrianer kristna, en  minoritetsgrupp i Syrien  ! En delav dom av dom har jag läst är oroliga över revolutionen i Syrien och Isis uppträdande ! I Syrien är de flesta av innevånarna Sunnimuslimer ! I Irak t.ex.är majoriteten Shiamuslimer, liksom i Iran och dess mullor, styre ! I Saudiarabien är de flesta Sunnimuslimer liksom då ledningen av Shejker ! Mm, mm ! 
            Hur många av våra politiker sätter sig in i det där ? Irak shiamuslimskt, Syrien sunnimuslimskt t.ex. Och jag räknar upp alla extrema rörelser igen Isis ,Hamas, Boko harem, Talibaner, Al quida, många fler finnes t.ex. Shiamuslimska Hizbollah ! Och i t.ex. finns en extrem antidemokratisk muslimsk organisation i Danmarksom heter Hizb Ut-Tahir, t.ex. !
                    Vi alla tar avstånd från det här liksom kriminalitet överhuvudtaget i Sverige ! Vare sig den utförs av " blåögda eller brunögda " ! Joo, det är naturligtvis fråga om minoriteter ! Men kan man bara försvara sig med det , politiker ! ?  Det är dessa hemska organisationer som florerar i muslimska länder ochså ! I minoritet ! Och dom slåss ochså inbördes verkar det som ! Är det till gagn för FOLKEN ? 
         Som sagt jag är ingen fascist, rasist, kommunist eller ovän med majoriteten av folken i den Muslimska världen ! Men tyvärr drabbas denna befolkning av Världens största fiende just nu , extrema fundamentalistiska rörelser vars grymhet är obeskrivlig ! Och detta kommer nog inte ens Sverige undan ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0