Mycket att glädja sig åt !

Motion blir det ! I som vanligt dimmigt väder sen nån vecka med något undantag ! Vädret blir som det blir oavsett vad de datoriserade matematiska mallarna kommer fram till ! Och oj, vad det tjänas pengar på olika väderprognoser med bl.a. reklam o massmedia som stöttar olika sajter ! På saker o ting uttagna i  förskott ! Och allting går som sagt ut på att ta ut elände i förskott !
        V-75 går ju på Jägersro ! Verkar vara stora favoriter ? Får väl lägga in några stollar till tips ! Spel jaa, är ju ochså med på lotto o spelar bingolotto ! Det är ju spännande ! 
       O sen börjar ju På spåret idag ! 
    Och i helgen börjar Världscup- tävlingarna på längdskidor ! I Kuusamo ! O utförsåkningen flyttar till Usa , var det väl ? Kanske man hinner att se lite Engelsk fotboll ochså ! 
            Och oavsett " Isis eller Putin " så måste man ju kunna föra en optimistisk tillvaro o ta vara på godbitar i stort o smått ! Gör väl inte " Mänskligheten bättre " om man negativiserar ner sig i avgrunden ! Och ser man till Mänsklighetens historia så har ju alltid Världen kommit igen ! Efter stora katastrofer som krig o svåra pester , mm !
                Man bor i ett land som har det bättre än de flesta andra länder ! Men negativism o domedagspredikningar verkar sälja bäst ! Är 76 år, kommer inte att låta mig dras med i detta !
                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0