Nu pratas ju det om den kallaste vintern på 33 år i Europa !

 Jag har läst detta i dag i massmedia ! Om det scenariot slår in så blir det väl monsterkyla i stället för extremvärme som rubrik i massmedia ! Och det är ingen tillfällighet att jag tar data från de kalla platserna i bla. Arktis !  Och i Usa, bl.a. New York har dom besvär med snö just nu ! Det fins videos att titta på om detta på nätet ! Bl.a. visar nån tysk väderseit på Facebook detta ! 
            Jaa, det här kom ju överraskande efter allt skrivande om extremvärme ! Som räknas ut framåt i tiden via datoriserade matematiska mallar ! Är dom i farten nu ochså ? Siarna som låser fast sig " i bastun " !
    Och vädret ute idag var ju mulet , kall vind med några plussgrader ! Då föredra jag det här ! Även ifall det kan bli en o annan snöstorm ! Nu " svär jag i kyrkan " det vet jag ! Men kanske det jämnar ut sig som jag brukar säga trots domedagspredikningarna om värmeökningen ?
Och den här trevliga figuren finns altid även ovan molnen ! Som tur är ! Annars hade jag inte kunnat skriva detta ! O ingen kunnat läsa det heller !
 
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0