Funderingar o tankar ! Fötterna på Jorden o armarna mot Himlen !

När det gäller mig själv så tycker jag att man skall ta hand om människor som lider av krig o nöd ! Men för även deras skull så måste det finnas resurser när mottagandet ÖKAR i det lilla landet som tar emot mest flyktingar efter Tyskland i Europa per capita ! Jämfört mellan våra nordiska grannar så är det ju t.ex. stor skillnad ! Integrationen/organisationen t.ex. är ju viktig både för vårt land och invandrarna ! Funkar inte den så är det till förfång för alla !
        Som sagt , man kan bli kallad för mycket när man ser realistiskt på saker o ting ! O det är ju många som gör ! Kan bli kallad för rasist, facsist mm. o få stryk från båda håll !
          Jaa, min partledare Anni Lööf, C, anförde igår att enl. undersökning så är det många pensionärer o unga som röstar med SD ! Och dom gör det inte  p.g.a. att dom är rasister utan många av dom av andra anledningar, pensionerna o arbetslöshet t.ex. !
           Dra inte alla över en kam, vänd ständigt på myntet o var kunnig om t.ex. fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimer ! När det t.ex. gäller boende för våra flyktingar och i stadsdelar, t.ex. 
                Jag hur får man ordning på en delvis misslyckad integration när vi vet att vi kommer att ta emot flera flyktingar än innan !
       Tiggarna som kommer till Sverige är ochså hatobjekt hos en del människor ! Och det är mig främmande att göra detta ! Romer, judar, Syrianer t.ex. är föremål för rasism sen årtusenden ! Och Kurder är bra och ha när dom slåss mot ISIS ! En folkgrupp som inte är Araber, Turkar eller Persier t.ex. ! Problemet är väl att dom är övervägande sunnimuslimer ! Detta är en folkgrupp beskriven för första gången sen 3000 år sen ! Och dom har ju forfarande inte ett eget land, en egen stat ! 
                 Och för att kunna ta emot människor som lider av krig o elände så bör integrerarna/ landet  ha reda på olika motsättninga som varit i många århundraden ! Utanför Sveriges gränser !
           Vi som kallar oss då Svenskar och germaner ! Även inom våra  led finns det minoriteter som begår olika  brott ! Och det gäller naturligtvis flyktingar som kommer hit, i minoritet !
 Men dra som sagt inte alla över en kam ! Hatet sprider sig i Sverige verkar det som ! Tråkig utveckling ! Landet börjar polariseras ! Tråkig utveckling !
           Men det hindrar inte mig från att veta var jag står ! Att vara påläst hjälper mycket i olika frågor ! 
              Och nu blir det boule ! Inomhus för andra gången ! Ett väldigt bra alternativ när hösten pågår o vintern närmar sig !
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0