Snöflingor i luften ! Men lugn !

    Första snöflingorna för säsongen ! Kanske det kommer att bli ett litet snötäcke ! Men lugn ! Inget som kommer att ligga kvar ! Inte enligt prognos för kommande dagar ! November är ju en höstmånad ! Och kung Bore visar väl då för det mesta att han" finns till " ! 
      Jaa, det är väl skönt " att inte bara höra talas om extremvärme " ! :) Och - 11 C är det just nu i Kiruna ! 
        Inrikespolitik ja ! Förvirringen är stor ! Och fortfarande verkar allt ansvar läggas på Alliansen ! Och naturligtvis är det inte svårt att räkna ut vad som smides i S tankesmedja ! Splittra Alliansen ! Det här med demokrati ! Som vän av Alliansen säger jag så här ! Alla partier är invalda demokratiskt ! Att sen SD är 3 största parti med råge ! Går ju inte att resonera bort ! Det röstas ju på annat i riksdagen än migration ! 
          Naturligtvis skall man tänka på alla som lider av krig o andra grymheter ! Men dom som kommer hit skall få en vettig integration som skall finnas resurser till ! I ett litet land ! Sverige tar ju emot mycket mer flyktingar än sina nordiska grannar t.ex. jaa, tror inte det håller i längden ! Migrationen skall tydligen diskuteras nu ! Mellan partier ? Det finns alltid 2 sidor av myntet ! Och liksom dom som är svenskar sen "urminnes tider " så finns det minoriteter bland flyktingarna som inte heller " är rumsrena " ! Det finns ju faktiskt i minoritet motsättningar i Sverige mellan invandrare från Balkan ! Olika ligor ! Man har läst om ! I Göteborg t.ex. !
        Alla som vill ha en vettig disskusion i frågan skall inte kallas för rasister eller fascister t.ex. ! Nånstas kan inte Sverige alltid bli " godhetens paradis " ! O slå knut på sig själv !
               På med riktigt varma kläder idag ! O motion blir det !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0